Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En upptäckt

Jag ser runt mig
Ett lyckligt liv
Jag ser runt mig
PÅ allt jag har
Jag ser runt mig
Jag har allt jag drömt om
Men varför är det något inom mig
Som alltid river, sliter och skaver
Jag ser runt mig
För att upptäcka
Att det är jag
Som är fel




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 451 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-03 21:27



Bookmark and Share


  bumerang
Precis, igenkänns.
Tänker, ifall man kunde ändra sista raden.
Jag får vara fel. Det är ok.
Vad händer då?
2013-06-29

  Lars Hedlin
En känsla som känns igen...berörs
2013-06-13

    ej medlem längre
Låt Gud få rå om dig! Det brukar vara svaret....
2013-06-07

  Tobisgrissla
Jag skulle vilja applådera denna text flera tusen gånger. Känner igen mig.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke