Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min bok

I min bok
Finns en sida som är helt svart
Den lyser igenom
De vita sidorna

I min bok
Finns en sida jag inte vill se
En sida omöjlig att riva ut

River, slänger, svär
Öppnar min bok igen
Och den finns där

Igen
Alltid
För evigt




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 517 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-15 17:31



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Det är nog en bra bok!
Allt är inte vitt!
2013-04-19

  Robin V
Känner igen mig i det där. Jag har också en sån sida.
Bra förmedlat!
2013-03-15

    ej medlem längre
berör..
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke