Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med känslor


Och så var det det här med känslor
Hur ont
Får man tillåta sig
Att låta världen veta

Att det gör?




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 478 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-26 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk om man Inte hade känslor. hemska tider!
2013-04-23

    ej medlem längre
En diktfråga som väcker och växer!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Bra frågeställning!
2013-04-07

  dubbelve
En väldigt bra frågeställning som ekat i mitt huvud många gånger. Kort och koncist, applåd!
2013-03-30

  Eva Langrath VIP
Bra fångat och tänkvärt för visst finns det en gräns.
2013-03-29

    ej medlem längre
fint fångat!
2013-03-26

  Majalis
..tänkvärt. Och vackert.
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke