Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

skiljer en avgrund sig så mycket
från en ravin eller ett stup
det syns ingen skillnad
där i skarven mellan
 sängarna
i allafall




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 390 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-10-14 00:43



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket utrymme, tänkvärt värre, i få ord.
Fantastiskt!
2009-10-16

  Gunnel André VIP
Mitt i prick!
2009-10-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
En text med stor bild.
2009-10-15

  Suzy med punkterna
Nej det syns ingen skillnad och känslan är smärtsam
2009-10-15

  Piann VIP
Tänkvärt min vän
2009-10-15

  noname_realmind
Huvudet på spiken! ;)
2009-10-15

  Andrum
Välskrivna rader!
2009-10-14

  Catharina Edin
Fundering med stort innehåll och - djup!
2009-10-14

  Måna N. Berger
Oj, det kan vara en öken mellan två sängar... "Skiljetecknet som heter sängar..." Nä förlåt Nisse Ferlin, det var "pengar" du diktade om! Jag kom på raden här. Vet vad du menar Carola. Ibland når inte en utsträckt hand över den avgrundslika sängskarven. Då känner man sig verkligen frusen och ensam.
2009-10-14

  Lindsy
tänkvärda ord. bra skrivet
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren