Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag


stråk av hav
möts varsamt
mellan varje vingslag
vävs
seglatserna




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 327 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-14 01:39



Bookmark and Share


    papillon
Otroligt elegant kortdikt skriven med subtil språklig musikalitet - läs den högt och smaka på bokstvsrimmen!! Mmmm........
2009-10-15

  noname_realmind
Tjusigt!
2009-10-15

  Ulf Lagerholm
hav säger du, hav säger ock jag
2009-10-14

  Betlehemsstjärnan VIP
vacker som en tavla/B
2009-10-14

  Catharina Edin VIP
Verkligen fint formulerat!
2009-10-14

  peter markurth
mkt tänkvärt
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren