Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- utkast.


frys våra minnen, lämna dem med frost på och låt mig värma dem i smyg .

frys våra minnen igen,
jag vill leva i dem
om och
om igen.
snart glömmer du,
medans jag är den som minns.

när jag försökte fånga drömmar,
när jag försökte springa ikapp
resten av vår söndriga värld,
vindarna är så hårda mot mig just
ikväll.




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-14 08:54



Bookmark and Share


  dead_prez
du är asbra. peace nigga
2009-10-20

  Blåbäret
så svårt att släppa taget om vissa saker, och minnena är där för att hålla dem vid liv...en tillräcklig tillvaro? ja, om det är det enda man får ha kvar så...vackra frostrosor på glas formar ett vackert minne att vandra i, tills solen behagar att komma med sina värmande strålar och visar på något annat vackert igen
2009-10-14

    Max Poisé
Denna gillade jag.
Det finns många minnen som jag sbsolut skulle vilja
frysa fast!!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag