Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en film som står på utan åskådare
och sånt som kallas för kärlek .





hjärtslag som flätas samman med andetag och leenden.

fingertoppar som går i ringar mot din hud,
trasslar in sig i ditt hår.
skratt och trycker sig närmare in i en varm famn.
din doft.
läppar mot din hals, andas.
hand mot hand, bara ligger bredvid och ser på varann.
solen spelar över dina revben, sträcker ut sig över din rygg. 
gömmer rodnaden under täcket. 
och du ler.

framför ditt leende faller jag
men det gör inget, för jag vet
att du är där och fångar mig. 





du är drömmen som blev sann.
du är mitt universum, min värld. 




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så levande!!!!!!!!!!
2011-03-04

    ej medlem längre
vackert gillas !
2011-02-20

  Blåbäret
fina du...vilken värme och kärlek du fångar
skapar ett lyckotillstånd av att bara läsa
och rubriken är perfekt!
2011-02-14

  F.
Satt bara och log efter jag hade läst den här texten.
Du beskriven kärleken på ett så skickligt sätt, så man känner sig på ett andetags avstånd. Verkligen bra jobbat. Applåder!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag