Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://metaforer.blogg.se

om någon vill kolla.

(här kommer en gammal text.)




dödliga andetag,

viskningar stöttes ut mellan mina andetag
och under lyktstolpens sken
kände jag mig nästan säker.
En cigg jag aldrig tänt satt mellan mina läppar och
jag tänkte att om man föll en gång
så har man fallit noll.
Man kan ju faktiskt bara resa sig upp

igen.





Fri vers av sjuhundraslag
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-23 23:02



Bookmark and Share


  Anna*
Lev och låt leva ... sjung ut och dra bara in frisk luft i lungorna ... var mina tankar och undrar sen om rökaren lyckades sluta?
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag