Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

randomtext. 




vi alla lever bakom fasader, som i en hypotetisk identitet.

trött på att låtsas vara denna hypotetiska
identitet. 
trött på att ensamt sitta som i kulisserna
med en saknad för handlande.

svartvitt. 

trött på folk som agerar med total tanklöshet.
trött på de som tänker för länge
och inte agerar alls. 

trött på detta svensson samhälle vi lever i. 


[inse att solsidan är överskattat som fan.]




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-24 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjuhundraslag, du skriver magi...
Du finns bland mina favoriter..
2011-04-20

  Anna*
Läser alltid det du skriver med behållning. Applåderar din förmåga att förmedla känslan
2011-03-24

  F.
Mycket känsla. Ett hopp och en längtan andas mellan alla rader. Du är så duktig. Applåder!
2011-03-24

    ej medlem längre
Bryt dig loss, bli fri..bejaka ditt sanna Jag..och fortsätt leverera dina fina texter
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag