Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melodilöst ,

mot solen,

damm i luften,
virvlar

runt, runt, runt &
runt.

huset har vita knutar
& smutsiga glasrutor
som reflekterar
det som varit

& det som kommer.

löven faller
så som vi alla kommer att falla.




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-23 15:51



Bookmark and Share


  julia.s
åh, så himla fint
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag