Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast. 




tv-kanaler ingen längre ser på. det är vi. svartvitt & utan barmhärtighet.

atomkaos.

håller ihop själen med bara händer. 
[smuts under naglarna]
dina fingertoppar smyger längs min kind.
fångar tårar trots ögonbindel.
sönder.
trasig.

vi gör allt vi kan.
du säger vackert
men jag tror mer på atomkaos. 

mina tankar går balansgång
mellan det som en gång var då
och det som en gång var nu. 

himlavalvet hänger lite snett
inatt. 




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-14 14:11



Bookmark and Share


  Anna*
Slutet är suveränt och förstärker känslan av hur fel allt verkligen är. Applåd
2011-01-16

  Peter Olausson VIP
himlavalvet hänger lite snett - som en trasig persienn, kanske? Gillar din text, början på något ödesdigert.
2011-01-14

  Betraktaren
Jag gillar ordet atomkaos sen att ett himlavalv kan hänga snett - för det kan det.
2011-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Titeln är superb!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag