Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla, tristess
och kent.


-utkast. 




jag är en självdestruktiv idiot som trodde på sånt som var sönder.

jag imploderar inifrån och ut.
briserar i en storm av känslor.
bedrövelse. sorg. 


och höstlöven rasar ner för gatan.
drar sig undan från sånt som är jag. 
ingen vågar komma nära
sånt de inte förstår.
obegripligt och äckligt. 

det här är bara förortspoesi och sånt som ingen ser,
som ingen vill se.

det här är inget specifikt,
inget här är grammatiskt korrekt.

det här är bara abstrakta känslor som bryter sig ut
ur ett osynligt skal.
en osynlig barikad,
gjord av tårar, besvikelse och krossat hopp.

jag känner mig bara som en synonym
till något. 

synonym till ordet synonym. 
det är jag. liktydig. 
ljudlöst kommer alla vi liktydiga
försvinna. 
för vi är inte välkomna i det här samhället.
vi är deprimerande, för många cigarett-rökande
icke-normala individer
med alldeless för mycket känslor.
vi klarar inte genomsnittet. 


lär dig att le din jävel. 
även om det bara är på låtsas. 


[ibland faller jag handlöst,
ungefär mitt i ett andetag.]




Fri vers av sjuhundraslag
Läst 1058 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-16 22:09



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag läste denna text stilla för mig själv och den är briljant..."Jag känner mig bara som en synonym till något" Jag tackar dig för läsning !
2011-03-16

    Snelin
Galet bra! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är så bra att det inte finns ord för det. Genialiskt är ordet!
2011-03-04

  Katarina O´Nils Franke
Så stark och medryckande! Bravo
2011-02-19

    Atmosphere
Kan vara något av det bästa du skrivit,
shit, dör lite.
Dock vet du redan vilken som är min favorit!

(saknar dig bästa vän)
2011-02-18

    ej medlem längre
Detta är helt enkelt självlysande o briljant!
Gillar skarpt.
2011-02-18

  Blåbäret
det är något som vill visa sig här
och ta lite mer plats än vad det gör

och faller gör vi alla...förunderligt bra
med eftertanke...
2011-02-17

  F.
"det här är bara abstrakta känslor som bryter sig ut
ur ett osynligt skal.
en osynlig barikad,
gjord av tårar, besvikelse och krossat hopp."

Det här är helt genialt. Läser det om och om igen och det blir bara bättre för varje gång. Tyckte om hela texten, men fastnade speciellt för det här stycket. Du är fantastiskt duktig!
2011-02-17

    ej medlem längre
en mycket mogen text från en 18 åring


fortsätt skriva säger jag, det kommer

att fixa sig tror jag
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sjuhundraslag