Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräm bort mig

Du kan inte göra så här, jag vet att du vill ha mig

Jag ser dina ögon, spegla mina känslor och min åtrå

 

Snubblande på orden, med en desperation i ögonen jag inte såg igår

försöker du driva iväg mig, för att du är rädd

 

Vi har båda smakat det bittra, vi är inte unga och oerfarna

vi har våra sår och våra ärr från förut, sluta pilla på dina sår

 

Ett sår med ett plåster på blir så lätt infekterat

lika lätt som det öppna sår du ständigt pillar i

Låt såret vara, andas, syre och lite tid skall läka det

 

Du kan bara skrämma iväg en kvinna som vill gå

som söker en anledning att lämna dig, utan att känna skuld

Jag är inte den kvinnan

 

Jag är inte som hon, jag sätter mig inte på människor

har inget behov av att visa mig duktig eller av att dominera

Jag bara är

 

Ta mig som jag är, lita på mig

jag vill inte byta en enda av dina egenskaper mot någon annan

Jag vet att jag inte hittar den perfekta mannen, men jag är ganska nöjd med att vara hos dig...




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-10-15 13:21



Bookmark and Share


  Roger VIP
Suverän text, ödmjuk, kärleksfull och mysig! En sak jag tänkte på när jag läste den var att du skulle kunna flytta upp stycket med plåster till sårdelen. Det skulle ge ett bättre flöde i texten tror jag.
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén