Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi knullar inte Vi seglar


Hans händer som luktade av kön och cigarett
Hans blåögda pojkansikte och rakade pung
Hans sträva manshud (Min sträva kvinnohud) och fasta skinkor
Hans fjuniga salta öron och sköna höfter
Hans hår som var flygigt och torrt
Hans hår som var lockigt och ljust
Hans upphetsade blickar och håriga mage
Hans sjömansleende och bruna skuldror
Hans känsliga läppar (Mina såriga läppar) och lena vader
Hans smala starka fingrar och halvhårda kön
Hans flämtande andetag och mjuka ryggslut
Hans tystnad (Mina ord) och hans armar
Hans verklighet och vinden
Hans ordlösa lekar (Mina ordlösa sanningar) och nakenhet
Hans famlande kropp (Min nakna kropp) och hans nakna tankar
Mina nakna tankar och mina nakna bröst
Min nakna åtrå och hårda verklighet
Min tafatta exhibitionism och Hans kåta kropp
I en krossad spegelbild av jag, jag och jag

Vi knullar inte
Vi seglar




Fri vers av George.
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.