Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

May cause chest pain (okommunikation)


Jag är alla dina strängar och oslagbara toner
i en talande tystnad
om ordfullhetens hybris
som orkanstormar virvlande
mitt vandaliserande halvspråk Kommunikationen eller
blodiga ordtransfusioner
bland könsamhet och kroppsvibrationer
Du är där men jag förstår inte vad du säger baktalande tvetydigheter
och isolering
innanför barriärrev av ofrivillig diglosi
Språkgränser som kommer inifrån
Det är Någon som lägger skav i våra skor så att vi aldrig riktigt kommer fram häftar fast våra kluvna tungor
i toppen på höga torn
Men de trevande Orden
i en skenande skevhet
sprider sig ändå över kroppen
instrumentfullt taktlöst
fläker de ut sin mening utan att Någon (ingen) förstår
Törstande efter ordlöshet
vilja vara bara en
i kontrasten mellan jag och jag och du en ömsint kannibalism
mellan kroppar som kräver offer
blir du Separationen en smärta i bröstet,
det är
kvävda artärer
och kolesterolstinna överlevnadsinstinkter det är
Orden som koagulerar
och stockar sig i halsen
när du talar hör jag inte Någonting
bara tankar som sprutas ut i prematura ejakulationer Någon (ingen) kommer
?
tillbaka
som Kommunikationen
och med sylvassa blickar kastrerar vi varandra skillnaderna
mellan
jag och ojag
du?
Våld och blod
språk och ord
stammande språkproppar täpper till så att vi aldrig riktigt kommer fram
Vi vänjer oss vid Tystnaden




Fri vers av George.
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-16 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.