Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skaldjur

genomskinliga händer och tankar
trasslar havsnattens vildvilsna urskogar
i djupet finns bara svar men inga frågor
fiskar byter kön du vet

en 'naturlighet'
ogenomträngligare än
skaldjur

inte jag
men havet
vågfylld
och skum
springer jag på vattnet
när ogenomskinligheten blir alltför påtaglig
spränger lungorna
ner i Djupet
ett transgenetiskt brus i mina ådror
en multicolored dreamcoat över
skiftande könsligheten

skjuter regnbågar som heroin

hårdare
högre
heligare

Ta mig dit
närmare början än slutet
kanske frågorna står ristade
på insidan av skalet





Fri vers (Fri form) av George.
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.