Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaiklik



jag är olöslig men fragmentarisk
mosaiklik eller kameleontinstinkter
glittrar och glänser
som flagande nagellack på tonårsfingrar

När du rör mig ändrar jag färg
Vi är inte älskare
i fack har vi placerat varandra
och du har skurit mig
i alldeles för många ojämna delar

som en brustablett i ett vattenglas
förförde du mig
jag var splittrad, nu är jag överallt
men ingen vet var




Fri vers av George.
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-03 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.