Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sperma / kontroll



Avgrunden
i mig omöjlighetens
obegränsade möjligheter
så är jag ryggraden
ett tankeexperiment
i dina våta drömmar

svullna av blodförlust
och hinnor så tunna av tvivel
att de nästan sprängs

men minnena imploderar
jag är självsprickorna
och flisor av avlagda förväntningar
inte tomhet men extas

i språklösheten och sanningen
som sperma på lakanen
föll jag in i mig själv
och blev hel




Fri vers av George.
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.