Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OGRÄ(N)S

Skelande blickar som skaver
våra Skillnader
Mellan murar av kött och illusioner
tilltrasslade algebarn
i matematiska formler för hur vi inte lever

bär jag dem
-Skillnaderna
mellan honorna hanarna henarna
en springa av blixtrande upplysning i kollisionen
av frånvaro och
närvaro
sikt och insikt?

Dessa kladdiga, rastlösa regnbågskluster
skalor av han
skalor av hon
skalar av henne

(Medan du stryker bort djurresterna från lena
renrakade lemmar. Ditt avlagda hårsvall löses upp
bland mörkare vågor, djupare
är du inte(r) där du är)
ett flimrande fosterlandskap

Under lager av lager av lagar
Hud

Mellan murar av kött och illusioner

kan inte vara en(sam) kan inte vara hel
klädd i skiljetecken
ömsar jag mig
mina klibbande identiteter
skär sig modersmjölk i sura (o)lösningar
och ofödda fosterkroppar

Skaldjur blir vi och är

för att inte tappa greppet om begreppen
som förklarar mig/dig
mayday

Fast
under natten
bortom vågorna
mellan raderna
av djupare vatten

Sirenernas gråt
tillbaka in i kött och blod
finns inga Skillnader

Bara dränkas i drömmar
om färgblindhet




Fri vers av George.
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-03 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.