Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kannibaler

virvlar
om mitt vandaliserade halvspråk
ska jag kommunicera
den blodiga fusion som ilande får kroppen att vibrera

Jag är alla dina strängar
och oslagna toner
som fräsande förväntningar
ett första andetag
ditt sista
skälvande

Vi kan glöda tillsammans
sprakande sparkar vi igång kolesterolstinna
överlevnadsinstinkter och slukar oss mätta på varandra

Trängtan som ett jordskalv, denna ömma
kannibalism som kallas kärlek
vi frossar och skakar i en seglivad myt
språket, det innan ordet
ordet, det efter känslan

det spelar ingen roll att vi pratar
med ord kan vi aldrig kommunicera

Jag virvlar vidare
bortom längtan

I elektriska chockar
krockar våra kroppar




Fri vers (Fri form) av George.
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-03-03 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.