Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jacob

Mina ben ser ut som ben
hans slitna poetlugg och salta vinterblickar
kastar skugga över ett skälvande vara

ord och tystnad glider mellan
som nålen i trådlösa verklighetsnät

kanske kan vi nå bortom den
Längtan efter vargar och stillhet
i rörelse
svarta svanar och sangriadvala

Inga ord och ingen tystnad förstår
benen förblir ben




Fri vers av George.
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.