Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndikalist - Javisst!

 

Har det med arbetsköparen gått på sné?

så kan du ju ta och gå mé

i SAC

 

Fast även om du på jobbet har det bra,

så kan du ju av solidaritet gå stá

och gå mé

i SAC

 

Vill du ha ett fritt (och vilt) kämpande fack?

Besparat från toppstyrt snack,

så bör du gå mé

i SAC




Fri vers av Hawk
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var kul rim om facket :)
Men bättre att inte va med i nåt fack, kostar bara en massa tusenlappar per år, de kan inte hjälpa en ändå om det skulle krisa sig på något jobb, de har inte så mycket att säga till om längre.. :)
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk