Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte endast vid öppna portar

Inte lever livet endast
när vilda planer
sätts i brand

det är sucken emellan
som kan förtära
den lyckliga stund

Inte lever livet endast
när kärlekens ros
doftar som mest

det är saknaden emellan
som kan torka
den villigaste blomma

Inte lever livet endast
då sprängda ord
faller på papper

det är längtan emellan
det oskrivna bladets
dolda baksida




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blommor kan växa genom asfalt.
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP