Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg Hej Mr Kärlek

 

jag vill veta hur det känns
hur man mixar hjärta och hjärna
samlar tankar till en mjuk boll
mellan kupade händer         

jag vill se dig i gryningen
mellan täckslut och kudde
en silhuett att få beröra
placerar kyssar i nackveck

jag vill ha okomplicerade samtal
om livets parallella dimensioner
där fantasier har betydelse
och du ser mig som sanning

jag vill veta hur det känns att smälta
bredvid din kropp och min vilja
förenade plågor i sömnlös natt
vilar du huvudet på mina nakna lår

jag vill känna allt på samma gång
under en sekund och i hela mitt liv
över huvud blinkar lilla stjärnan där
för i en kär lek tar jag stora kliv




Fri vers av Laijza
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-14 21:24



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Hej!
Härligt underbar dikt, tack!
2010-03-05

  Laijza
självklart! Jag skrev snabbare än tankarna och inte riktigt genomläst..
2009-10-15

  Sanningsägaren VIP
underbar bara så underbar
bara liten petitess
tycker du ska köra presens hela vägen
så du "placerar" istället för "placerade"
nackkkyssar :)
2009-10-15

  PPQ
riktigt riktigt bra text... den vobblar inte, den skär balanserat fram...det känns inte som du darrar på handen en sekund...kanon...riktigt bra
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang