Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stop and wait a sec, oh when you look at me like that my darling, what did you expect? I probably still adore you with your hands around my neck, or I did last time I checked.


varför hånglar du inte med någon annan (brittiska flickor kanske inte är så vackra)

jag lovade mig själv
att igår var sista gången jag tänkte på dig
att jag ska sluta med mina jävla dagdrömmar (och nattdrömmar)
där du förföljer mig där jag önskar
att du ska säga att du saknar mig
att du älskar mig
att du vill ha mig
igen

men teknikens under
(fan vad jag hatar teknik ibland)
får dig att skriva
ett meddelande på communityn
du hade lovat dig själv att
aldrig bli medlem på

(vi är alla så dåliga på att hålla vad vi lovar
särskilt du)

jag som trodde
(eller i alla fall ville tro)
att du glömt mig
att någon annan får dina kyssar
i ett kallt trapphus

men du skrev
några rader
som betyder allt
(jag läser de om och om igen
JAG SKULLE JU GLÖMMA DIG)

"jag saknar dig
önskar du vore här"

jag kan brevet utantill
(heter det ens brev
när det är skrivet på Facebook?)

ord som betyder allt
borde inte betyda ett skit
men betyder så jävla mycket
att jag sitter här och likförbannat
tänker på dig
skriver om dig
önskar att du vore här
eller att jag vore där
eller vad som helst
bara vi kunde få vara tillsammans

eller att jag åtminstone
kan få vara arg på dig
få hata dig bara litegrann

men jag älskar dig
vi älskar varandra
FORTFARANDE
och det svider det svider det svider
eller snarare värker
ett sådant ord som inte riktigt finns på svenska men på engelska heter det heartache.

och det är vad man känner
när man hela tiden blir påmind
om vad man känner
för han som inte längre
har ett hjärta efter sitt namn i telefonboken

(men tusen hjärtan
i mitt)




Fri vers av Kristallglas
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 22:35



Bookmark and Share


    Anna B
slutet sliter hjärtat från sin plats
och känns som salt i ett öppet sår
2009-10-18

  malin...
Tycker om energin och hur du fångar förtvivlan över det avstånd och de omständigheter som förstör..och förstör..Jättefint!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kristallglas