Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö eller är jag redan det




smeker avtryckaren
hård och varm
oljan den eteriska metallen
den perfekta rekylen
mot sista resan 
livet går alldeles för långsamt
tålamodet kan döda
bara det
 kanske föddes jag redan
försent

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 254 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-10-15 00:04



Bookmark and Share


  Miss Mod
Njutningsfull text och ovanlig tanke om tiden.
2009-10-19

    ej medlem längre
tycker om. visst går livet för långsamt ibland. eller så blev man satt i fel tid.
2009-10-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Stark dikt som verkligen berör och som välformulerat knyts ihop av slutet.
2009-10-15

  Suzy med punkterna
Ord som känns och dessutom är jäkligt välformulerade.
2009-10-15

  Måna N. Berger
Stark rekyl, från den här dikten. Den ger blåmärken.
2009-10-15

  bögpoesi
stark och tydlig. mycket fint bunden
2009-10-15

  noname_realmind
Klurigt och fyndigt! Och läbbigt! ;)
2009-10-15

    Bodil Sandberg
oj en oerhört stark dikt ..om det "omvälvande"ögonblick!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren