Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blickar skrattande



i ögonen syns glitter
från bäckars skvitter
med en krök i mungipa
ses buset glimta
dansande gång
alltid på språng
nyfiket blickande
skvättande lockande
följ med i strömmen
över gren och sten
låt bara hoppet
slå rot i livet


och följ med



i solstrålars värme




Fri vers av glittertindra
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-15 08:21



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som glittarar och gör en glad.
2009-10-15

  *maihe*
En liten "gladdikt". Superhärlig! Vände mitt morgonhumör direkt! Tack!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra