Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens strålande glans

Genom den spröda höga höstluften

I solens strålande glans

skickar jag ut med nordanvinden

en stöttande hjälpande hand



En omfamning till alla som är öppna

I ömmande hjärta och sinne

Vi finns för varandra, ett osynligt band

känn bara efter där inne


En värmande kram till systrar och bröder

vår ensamhet är blott en illusion

Den gemenskap vi alla sökt och behöver

finns där, bara vi har tron




Fri vers av Dangereux
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux