Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nere vid Ljusnan

Nere vid Ljusnans brusande vatten

vid strömmen så svart och djup

Där förlorade jag hela familjen

Men fann mig själv till slut.




Fri vers av Dangereux
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 13:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhhh, "shit"!! Hoppas att detta BARA är poesi och att texten inte rymmer en sann & tragisk upplevelse...ord som griper tag & får mig att undra. BRA skrivet!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux