Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg den första snön falla

Jag såg den första snön falla


Och sakta rinna bort under nattens mörker


På samma vis kände jag din kyss komma


Men precis som de sakta fallande flingorna


Infriade inte sitt löfte utan sakta tynade bort...


I nöd och lust




Fri vers av Dangereux
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-06 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt j*vla vackert.
Du har M-A-G-I
2009-11-06

  Junitvillingen
Berör på djupet. Vackert vemodigt, fint formulerat.
2009-11-06

  Popcorntankar
Riktigt sensuell och vemodig. Jag hade nog plockat bort nöd och lust, kändes överflödigt i en redan bra text, men den är bara En kommentar!
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux