Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan rim å reson


Trillskande trevande trovärdig VETSKAP

Troende vetskap
är värdig
din förbannade grav

ovissheten inom dig gror
dina tvivel

din förhatliga ångest

fakta är i blindo med
tro i sin hand

blanda för helvete inte ihop
korten





Fri vers av Max Poisé
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej man vet aldrig vad som händer om man blandar dem...
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé