Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kampen

så är livet

en blick av laser
eller blödande hjärta
som pulserar för livet

kampen

kommer alltid igen

som löven
springer till kapplöpnng
under våren

nu är kalheten klar
och luften likaså
infekterade lungor

tiden

kommer aldrig igen

som värme
genomströmmar
kall is

nu är tiden inne
och själen likaså
påverad

kampen

kommer och går




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 13:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Det sägs att det är striden som räknas....man får trösta sig med det!
2009-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Vi som följer Jesus kan glädja oss åt kampen. Vi vet att Hebr 12 säger att tuktan bara drabbar äkta Guds barn.
Väckelsen börjar i Guds hus.
2009-10-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kampen just
den håller en vid
liv min vän och kom-
mer ständigt igen
men Du är ju inte
den, som ger upp!
Utan Du går snart ut,
som en vinnare en
sån där vi ser upp till
en sån där: Stigfinnare!
*********************
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP