Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-15)


Ingenting tror jag på

Och det finns stunder
då jag saknar dig
då du var som bäst.
Det finns ögonblick
som visar oss
då vi var som närmast.
Visst finns minnen
som får mig att le
åt hur galet
vackert
det var
emellanåt.

Ibland finns
en längtan
tillbaka.

Men mitt inre
behövde vila
lägga ned sig
och finna ro
bortom
det som var vi.

Jag tror inte längre
på det vi hade.

Det enda jag tror på
är ingenting.

Det är bäst så.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 13:28



Bookmark and Share


  noname_realmind
Bland det svåraste som finns, kan vara att behöva släppa det man trodde på... släppa sina drömmar...

Fint skrivet.
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn