Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag gick sönder

Bräcklighetens styrka

är att våga visa

sin svaghet

För utan svaghet

skulle livet te sig allt för

hårt




Fri vers av NågonAnnans
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-15 13:55



Bookmark and Share


  Jojo
sanning i poesiform
vackert
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans