Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöten


Orden, som du gav mej
Hade kanske inte skadat mej
Om jag haft skölden uppe…

Men eftersom jag i dej inte kunde se fientlighet
Så dödade du min kärlek
Säkert som med en värjas fullträff

I min kärleks hjärtkammare
Så blev det storm av strömmar, ett riktigt kaos
Blodet strömmade ohejdat

Och min kärlek förblödde
Inifrån och utifrån
Även om jag ville, hade jag inte kunnat göra nåt

Mot en så välriktad och oförberedd stöt
I den röda färgens dimma, där blod täckte mina ögon
Så undrade du, vad det var med mej….

Ja nu vet du det i alla fall
Om du sänder en blomma, så sänd en gul sådan
Den färgen passar bäst in, på din sista tid med mej…




Fri vers av LassO
Läst 963 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-17 13:25



Bookmark and Share


  hellen
ja ibland har vi bara inte skölden framme utan är där oförsvarbara å sårbara...men den gula blomman är ändå alltid bäst att få;) tack för fin text//hellen
2008-04-04

  Lasseman VIP
Jag förstår att det måste gjort fruktansvärt ont då du inte såg det komma, du var inte beredd på det... känns grymt och sårande.. stå på dig mannen applåder
2008-02-18

    Noomi
fint och nära beskrivet om det
smärtsamma..
2008-02-17

    Scribble
...och min kärlek förblödde
inifrån och utifrån...starka ord,
så sorgsen, Tack för fin text/S
2008-02-17

  -Ulla Tilemo- VIP
JAg tror inte du får någon blomma av henne.....
En bra beskrivning om hur det kan sluta när en är uppriktig och en är kyligt beräknande.... men du kommer ner på fötterna ändå!
2008-02-17

  NågonAnnans
Ville bara tala om *bokmärker* denna!!:)
2008-02-17

  NågonAnnans
Oerhört vacker & smärtsam text!! om att bli sårad av den man älskar, och hur djupa sår elaka ord kan göra, som du skriver så kan det faktiskt få en att Förblöda...
2008-02-17

  prinscess VIP
smärtsamt
2008-02-17

  prinscess VIP
en sista stöt
där kärleken går mot sitt slut
snärtsamt
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO