Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

 

 

Längtan efter

 redan plockad frukt

 

....

söker doften av dig, i mina lakan...

Längtan så stor, så stor

älskar att se dig naken

smeka det varma och

det mjuka

 ....

Älskar att ge dig rysningar

jag smeker din lena hud

 Sammet smälter  i min 

varma hand

....

 

Lånad tid är gott nog för mig,

saknaden är stor!

till nästa gång

jag är förälskad i kärleken

närheten,din doft

gör mig lycklig

 inombords

...

 

Jag är förlorad i dina vackra 

blå

ögon

tid är det enda vi har

....




Fri vers av NågonAnnans
Läst 500 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-08 23:20



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vacker och sensuell!
2012-09-24

  Lars Hedlin
Oj så sensuellt och vackert skrivet ..."GILLAS"
2012-09-11

    ej medlem längre
Magisk!
2012-09-09

    ej medlem längre
Den var fin min vän..
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans