Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskelknutte


Inbilla dig det
allt det där om svaghet
hur den ser ut -

Jag räddade råttorna
ur tigertassarnas klor och
kysste dem på nosen
redan som barn.




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 273 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-10-15 19:35



Bookmark and Share


  Miss Mod
Redan som barn, fanns känslan, av att någon måste räddas, känner med denna lilla.
2009-10-19

    ej medlem längre
fint. gillar bilden av dig och råttorna som pussas :)
2009-10-17

  Suzy med punkterna
Detta är starkt
2009-10-16

  Per Teofilusson
mycket befriande!
2009-10-16

    papillon
Det finns texter som man bara faller pladask för - detta är en sådan! Tackar!!
2009-10-15

  noname_realmind
Starkt och sött på samma gång. Snyggt knåpat! :)
2009-10-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Oj den här dikten talar ett helt sekel.
Så bildrik, känslostark och tydlig i sin enkelhet.
2009-10-15

  Ulf Lagerholm
denna är ju bara guld, carat, i sin icke kaxiga, utan rena enkelhet

gott!
2009-10-15

  Lili Samuelsson VIP
ah vad du är skön
hur du vänder på råttsteken, snyggt
2009-10-15

  Måna N. Berger
"Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd" (Tove Janson?)
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren