Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapenlös Soldat


Jag
är vapenlös i en skyttegrav
Mitt i stan
Mitt i stan
Mitt i stan!

Det är människor överallt
men ingen
observerar hur jag faller
Blodig till marken

Att ingen ser
Så jävla besviken på er
Att ingen ser
Att ingen ser
Att ingen ser




Fri vers av blåljus
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 11:35



Bookmark and Share


  Eléa
AK47:a?
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus