Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär kräver kapitulation


Du
Detet
Och ditt Överjag
Konstant i konflikt
om det mörka
i det omedvetna
Du
Kämpar och krigar

En onsdag
Ensam
Kvällspromenad
Rationaliserande tankar om att kapitulera
Bara för idag

Exaltering
Känslan
om ett tillfredställt begär
Hon var så fin
Tio år sådär
Oskyldig

En vink
Ett med tiden
och ett förslag
Du leder henne fram till bilen
Stänger dörren
Tar fram kniven
Ett med tiden
Sliter sönder hennes kläder

Förverkligar fantasier




Fri vers av blåljus
Läst 334 gånger
Publicerad 2012-06-04 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus