Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenskapssvag och Nervsvag


Sönderslagna av drömmar

Och ideal

Du och jag

Obeväpnade mot verkligheten

Och ansvaren

Du och jag

Sjukare än HIV




Fri vers av blåljus
Läst 348 gånger
Publicerad 2012-05-13 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus