Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ECT


Minnesbilderna bara försvann
i ett konstans dimmigt svart

Dygn av absolut passivitet
det var vinter,
när jag slutade med ECT




Fri vers av blåljus
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus