Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är aldrig fel att skåda en vacker skapelse


så elegent
i regnet
då blåser
kalla vindar
endast ljumma

dina drag
som solen
då vaknar
aldrig vinter
i solblick

en enda man
i stunden
då faller
ögon endast
i koma

en människa
i livet
då lever
endast ögon
i nutid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 19:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skådar vackra skapelser varje dag.
Det är när någon av dem skådar tillbaka som det kan bli farligt...
2009-10-17

  aol
så vackert berörande skriftat
du kan så fint
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP