Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravlöst förhållande

så lätt att säga

så svårt att leva upp till

fri som fågeln vill jag vara

ändå har jag svårt att släppa

taget om dig

egen tid

är vad du behöver nu




Fri vers av byrålådan
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan