Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få mig att komma, sen kan du få gå.

jag vann ikväll
vägen hem som brukar kännas så lång
försvann mellan våra sammanflätade fingrar
och jag spelar inga spel
jag ser dig för den du är
någon vars spår kommer bli ytliga
och det räcker
jag behöver inget mer
bara någon som ser
bara ikväll
bara för en natt
och jag fumlar med din skjorta
och du säger att du kan göra det bättre själv
men jag vill ha kontroll
så jag jävlas och gör det onödigt sakta
och du ler och säger att jag betyder problem
och jag håller på att dö
för din hud är perfekt och len
och jag tror att jag hade kunnat älska dig
men det vill jag inte
du ska inte få något som du kan ta ifrån mig
du kan få mig att komma
sen kan du få gå.




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 23:44



Bookmark and Share


  malin...
"du ska inte få något som du kan ta ifrån mig
du kan få mig att komma
sen kan du få gå"
Du rispar in orden precis på rätt sätt och jag känner igen mig så väl... Grymt!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå