Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste du har.

var för sig är vi såna man skymtar i periferin
men så fort vi fattar varandras händer lyser vi
och jag börjar tvivla
kan jag som är så fel få uppleva perfektion
och i din röst hittar jag mitt svar
när du säger att mina hjärtslag är det vackraste du har




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-12-18 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå