Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kyssa snöflingor.

jag kommer aldrig glömma lukten
av min barndom
den luktar läppsyl och 90-tal
ditt sovruffsiga hår och kalla hud
och den underbara känslan
när rysningarna klättrade uppför min ryggrad
när dina skor gav ifrån sig frasande ljud
och snön glittrade så vackert att jag blev stum
dina små fingrar grep runt min hand
de var så kalla men din mun var ljum
och som vi lyste du och jag
två 12åriga hjärtan i perfekt takt
och så såg jag dig igår
och du kände inte igen mig trots att jag är färgad
av varenda ord du sagt




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå