Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska som kidsen gör.

det kan vara så lätt
jag vill ha en romans i en värld av sand
känna min kropp smälta
bara av att få hålla i hand
glittrande ögon under en busig lugg
som sätter mitt hjärta i brand
tänk att en kyss utan tunga
kan få huden att knottras
och en barnasjäl att sjunga
kan vi inte älska varandra
som vi gjorde när vi var unga?




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-19 19:43



Bookmark and Share


    Lillafrökenblå
För gammal antar jag :)
2009-12-19

  stenen/ Yv Ericsson
vad. exakt. är det som hindrar dig?
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå