Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr.

Om det är meningen att något ska hända
så ser ödet till att det blir så
Om inte får man trösta sig med
att det finns andra dörrar att öppna, nya vägar att gå
Tiden läker alla sår
(och ärren kan man leva med).




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå