Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duett med döden.

jag köper in den dyraste whiskeyn de har
och vi fattar våra glas
och skålar för allt som var
och jag fattar hans beniga hand
och drar ut honom i natten
vi dividerar om huruvida jag ska ta steget
och han vinner debatten
och under gatlyktan ber han mig önska
en sista sång
jag väljer BORN TO RUN
och han sjunger den hela natten
och när det börjar ljusna
stämmer jag in fastän min röst är svag
sen vandrar vi hemåt
döden och jag.




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 17:56



Bookmark and Share


  elden
Grymt.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå