Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desert sand.

It's so funny
we seem to forget pain as soon as it's over
but love is brought back by every little reminder
all I have left is her fingerprints on my skin
my eyes wander bit I can't seem to find her

I know it's for the best
but that doesn't make it hurt any less
a lingering kiss
a vawe of a hand
and it all shattered like the desert sand




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-12-27 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå